14:30

Hässelby SK FF 3

Referat: IF Brommapojkarna 8 - Hässelby SK FF 3

På sistone har vi spelat många svåra matcher mot lag som till vardags spelar i svår eller till och med extra svår. Och vi har stått upp bra mot dom, men nu var det dags att möte ett lag som var lite under vår nivå.

Det tog dock nästan hela första perioden innan vi gick upp i ledning, och det var på en härlig nick av Anton efter en fin hörna av Beyan.

Andra perioden är ganska ung när Fille sätter in säsongens kanske enklaste mål efter förarbete av Anton och Joshua. Tio minuter senare är Leon frampå, men anfallet avslutas av Beyan med ett läckert skott.

I sista perioden händer det lite mer, vi släpper in Hässelby i matchen igen och det står 3-2. De blixtrar till då och då och blir småfarliga. Känns dock ändå som att vi har kontroll på läget. Efter bra förarbete av Fille och Axel sätter Sam in 4-2 innan Fille och Sam gör vart sitt mål. Joshua rundar av matchen till 7-2 i sista minuten, och vi vinner rätt som komfortabelt ändå.

Vi tar med oss att vi får till massor med spännande kombinationer i anfallet och att vi i dag faktiskt skjuter en hel del, något som vi pratat en del om. Beyan och Joshua delade på rollen centralt på mitten och båda var riktigt starka. Vi fick också testat ännu en målis, Axel, som nog hade rätt kul mellan stolparna. Vi konstaterar även att Love Hofling är en skicklig domare.

Dagens kapten var Oskar och det gröna kortet gick till Sam.